Βασιλεία Χρηστάκη

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας MA,
Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, University of East London MSc,
Στρατηγικές Αναπτυξιακής & Εφηβικής Υγείας, Ιατρική Σχολή Αθηνών

αιτήματα ψυχοθεραπείας
σύμβουλος ψυχικής υγελιας

Βιογραφικό

Η Βασιλεία Χρηστάκη

είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας-ψυχοθεραπεύτρια. Με αρχικές σπουδές στην Κοινωνική Θεολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεχίζει το εκπαιδευτικό της ταξίδι με ΜΑ στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία (Συνθετική Προσέγγιση) (Counselling and Psychotherapy) από το University of East London στη Μ.Βρετανία.
βασιλεία χρηστάκη, ψυχολόγος - ψυχοθεραπέυτρια

Υπηρεσίες

Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία

Στις ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες ο ψυχολόγος συνταξιδεύει με το θεραπευόμενο για να κατανοήσουν, να επεξεργαστούν τα θέματα που φέρνουν το θεραπευόμενο στο γραφείο του ψυχολόγου.

Συμβουλευτική Γονέων

Η οικογένεια είναι ένα δυναμικό σύστημα με μία πορεία ζωής. Τα μέλη της επικοινωνούν, τους ενώνουν δεσμοί αγάπης και έχουν συγκεκριμένους ρόλους. Στις σύγχρονες κοινωνίες, η οικογένεια έχει τροποποιηθεί πολύ, οι ρόλοι είναι συγκεχυμένοι και οι απαιτήσεις πολλές.

Ψυχοθεραπεία Εφήβων

Η ψυχοθεραπεία εφήβων αφορά άτομα ηλικίας από 12-20 ετών, νέους δηλαδή που αντιμετωπίζουν συναισθηματικές δυσκολίες ή κάποια ψυχική διαταραχή. Σε αυτές τις ηλικίες, η συμπτωματολογία διαφοροποιείται από τους ενήλικες όπως επίσης και οι τεχνικές αντιμετώπισης.

Θεραπεία Ζεύγους

Η θεραπεία ζεύγους στοχεύει στην βαθύτερη κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια και βοηθάει στην αντίληψη δυσκολιών και ζητημάτων που μπορεί να τα δυσκολεύουν στην αλληλεπίδρασή τους.

Online Ψυχοθεραπεία

Η online ψυχοθεραπεία είναι αναγνωρισμένη και αποδεκτή μορφή θεραπευτικής παρέμβασης, και αποσκοπεί στο να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας .