Βασιλεία Χρηστάκη

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

MA, Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία,
University of East London
MSc, Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας,
Ιατρική Σχολή Αθηνών
βασιλεία χρηστάκη, ψυχολόγος - ψυχοθεραπέυτρια

Βιογραφικό

Η Βασιλεία Χρηστάκη

είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας – ψυχοθεραπεύτρια. Με αρχικές σπουδές στην Κοινωνική Θεολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεχίζει το εκπαιδευτικό της ταξίδι με ΜΑ στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία (Συνθετική Προσέγγιση) (Counselling and Psychotherapy) από το University of East London στη Μ.Βρετανία.

Υπηρεσίες

Συμβουλευτική Γονέων​

Η οικογένεια είναι ένα δυναμικό σύστημα με μία πορεία ζωής. Τα μέλη της επικοινωνούν, τους ενώνουν δεσμοί αγάπης και έχουν συγκεκριμένους ρόλους. Στις σύγχρονες κοινωνίες, η οικογένεια έχει τροποποιηθεί πολύ, οι ρόλοι είναι συγκεχυμένοι και οι απαιτήσεις πολλές.
συμβουλευτική ψυχοθεραπεία

Θεραπεία Ζεύγους​

Η θεραπεία ζεύγους στοχεύει στην βαθύτερη κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια και βοηθάει στην αντίληψη δυσκολιών και ζητημάτων που μπορεί να τα δυσκολεύουν στην αλληλεπίδρασή τους.
ψυχολόγος-ψυχοθεραπεία

Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία​

Στις ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες ο ψυχολόγος συνταξιδεύει με το θεραπευόμενο για να κατανοήσουν, να επεξεργαστούν τα θέματα που φέρνουν το θεραπευόμενο στο γραφείο του ψυχολόγου.
σύμβουλος ψυχικής υγελιας

Ψυχοθεραπεία Εφήβων​

Η ψυχοθεραπεία εφήβων αφορά άτομα ηλικίας από 12-20 ετών, νέους δηλαδή που αντιμετωπίζουν συναισθηματικές δυσκολίες ή κάποια ψυχική διαταραχή. Σε αυτές τις ηλικίες, η συμπτωματολογία διαφοροποιείται από τους ενήλικες όπως επίσης και οι τεχνικές αντιμετώπισης.
συμβουλευτική ψυχοθεραπεία

Online Ψυχοθεραπεία​

Η online ψυχοθεραπεία είναι αναγνωρισμένη και αποδεκτή μορφή θεραπευτικής παρέμβασης, και αποσκοπεί στο να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ενδεικτικά, κάποια αιτήματα ψυχοθεραπείας, τα οποία θίγονται στις συνεδρίες.

Μείνετε ενημερωμένοι!

Εγγραφείτε στο Newsletter ώστε να λαμβάνετε άμεσα τα νέα μου άρθρα και να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις του γραφείου – ομάδες θεραπείας ή συμβουλευτικής, εργαστήρια και σεμινάρια.